Sziasztok!
Palotás Ágnes vagyok, hivatásomat tekintve operett-musical színész, hobbimat tekintve pedig lelkes házipék.
2018-ban ismerkedtem meg ezzel a fantasztikus kenyérsütési technikával, mely mellőz minden adalékanyagot. Az igazi kovászosba nem kell sem élesztő, sem sütőpor, sem valami más, térfogatnövelő-szer. Csak liszt, víz és só. És türelem. Sok-sok türelem.
Autodidakta módon szívtam magamba a tudást, soha senki nem tanított. A Facebookon vannak fantasztikus csoportok, ahol mindenki nagyon segítőkész, innen, illetve külföldi oldalakról (magyar nem igazán van) és videókról lestem el a lényeget, amit aztán -mint mindenki más- saját világomra formáltam. Rengeteg az információ, igazából az elején egy sűrű őserdőben éreztem magam...Nektek azonban szerencsétek van mert én most ezeket legjobb tudásom szerint rendszerezve, érhető formában közreadom! :)
Tehát ebben a blogban igyekszem Nektek bemutatni ezt a csodálatos anyagot, a kovászt, és sok-sok saját fejelsztésű receptet illetve díszítési technikákat is hozok majd!
Tartsatok velem, kövessetek Instagramon és Facebookon, no és iratkozzatok fel YouTube csatornámra, hogy elsőként értesülhessetek a friss videókról! :)
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCAy74k1tDXTGHqRXqIHL1Ig/
Facebook: https://www.facebook.com/kenyermuvesz
Instagram: https://www.instagram.com/kenyer_muvesz/
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.