Bemutatkozás

 

Sziasztok!

 

Palotás Ágnes vagyok, hivatásomat tekintve operett-musical színész, hobbimat tekintve pedig lelkes házipék.

2018-ban ismerkedtem meg ezzel a fantasztikus kenyérsütési technikával, mely mellőz minden adalékanyagot. Az igazi kovászosba nem kell sem élesztő, sem sütőpor, sem valami más, térfogatnövelő-szer. Csak liszt, víz és só. És türelem. Sok-sok türelem. 

Autodidakta módon szívtam magamba a tudást, soha senki nem tanított. A Facebookon vannak fantasztikus csoportok, ahol mindenki nagyon segítőkész, innen, illetve külföldi oldalakról (magyar nem igazán van) és videókról lestem el a lényeget, amit aztán -mint mindenki más- saját világomra formáltam. Rengeteg az információ, igazából az elején egy sűrű őserdőben éreztem magam...Nektek azonban szerencsétek van mert én most ezeket legjobb tudásom szerint rendszerezve, érhető formában közreadom! :)  

Tehát ebben a blogban igyekszem Nektek bemutatni ezt a csodálatos anyagot, a kovászt, és sok-sok saját fejelsztésű receptet illetve díszítési technikákat is hozok majd! 

Tartsatok velem, kövessetek Instagramon és Facebookon, no és iratkozzatok fel YouTube csatornámra, hogy elsőként értesülhessetek a friss videókról! :)

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCAy74k1tDXTGHqRXqIHL1Ig/

Facebook: https://www.facebook.com/kenyermuvesz

Instagram: https://www.instagram.com/kenyer_muvesz/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kenyermuvesz.blog.hu/api/trackback/id/tr315417622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kenyér Művész

Friss topikok

süti beállítások módosítása